
ایمپلنت بدون جراحی
- پرداخت اقساطی هزینه ایمپلنت بدون جراحی
- استفاده از مواد با کیفیت
- کاشت توسط متخصص و جراح فک و صورت
- ضمانت 100% کیفیت خدمات
برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از شرایط پرداخت اقساطی هزینه بدون جراحی همین الان درخواست خود را ثبت کنید.
علم دندانپزشکی هر روز در حال ارتقا و پیشرفت است و روشیهای بهتری به وجود میآیند که ایمپلنت بدون جراحی یکی از آنها است. این روش یکی از انواع ایمپلنت محسوب میشود که برتریهای زیادی نسبت به ایمپلنت معمولی دارد. در این روش کاشت ایمپلنت با برش، درد و خونریزی کمتری همراه است و به همین دلیل بسیاری از افراد علاقه بیشتری به انجام آن دارند. هزینه ایمپلنت بدون جراحی هم با توجه به نوع ایمپلنت، تعداد دندانها، جنس ایمپلنت، مهارت دندانپزشک و… متفاوت خواهد بود. اما ایمپلنت بدون جراحی چیست و چه مزایایی دارد؟
ایمپلنت بدون جراحی چیست؟
اگر بدانید که ایمپلنت دندان چیست و چگونه انجام میشود؛ حتما اطلاع دارید که در فرایند کاشت پایه ایمپلنت معمولی، ابتدا برشهای عمودی و افقی عمیق در لثه ایجاد میکنند تا پایه ایمپلنت در فک قرار گیرد و سپس این برشها را بخیه میزنند. ایمپلنت بدون جراحی تمامی این چالشها را از بین برده است و در طی آن، تنها برشی کوچک و سوراخ مانند در فک به وجود میآورند تا پایه ایمپلنت را متصل کنند. همچنین در روش ایمپلنت بدون جراحی، میزان خونریزی و تورم کاهش مییابد و فرد درد و ناراحتی کمتری را احساس میکند. از سوی دیگر، فرایند کشیدن دندان تا قرار دادن تاج ایمپلنت در مدت زمان کوتاهتری انجام میشود و نیازی به ماهها انتظار نیست.
مزایای ایمپلنت بدون جراحی
اکنون به این سوال میرسیم که مزایا ایمپلنت بدون جراحی چیست؟ استفاده از ایمپلنتهای بدون جراحی مزایا بسیاری دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- در این نوع ایمپلنت مدت زمان عمل قرار دادن پایه ایمپلنت در دهان کوتاهتر است و به همین دلیل بیمار کمتر اذیت میشود.
- زمان بهبود جراحات پس از جراحی کاهش یافته است و در واقع بیمار دوره نقاهت کوتاهتری را سپری میکند.
- در این روش دیگر برشهای عمیق و زیاد در لثه ایجاد نمیکنند و به همین دلیل نیازی به بخیه زدن لثه نیست.
- در ایمپلنت بدون جراحی از تکنولوژیهای جدیدتر و برنامههای کامپیوتری استفاده میکنند و به همین دلیل، دندانپزشک میتواند با دقت بیشتری ایمپلنت را در فک قرار دهد و در واقع کاشت ایمپلنت ایمنتر انجام میشود.
- احساس درد و ناراحتی پس از ایمپلنت بدون جراحی بسیار کمتر است و نیاز به مصرف داروهای مسکن هم کاهش مییابد.
شرایط اقساطی برای ایمپلنت بدون جراحی
اگر درباره پرداخت هزینه ایمپلنت بدون جراحی نگران هستید، میتوانید از خدمات ایمپلنت اقساطی در دندانپزشکی میخک استفاده کنید. در این روش شما هزینه خدمات دندانپزشکی را در اقساط بلند مدت پرداخت میکنید. حال دو شیوه برای پرداخت اقساطی قیمت ایمپلنت دندان بدون جراحی در دندانپزشکی میخک وجود دارد که آنها را میتوان به شرح زیر معرفی کرد:
- پرداخت اقساطی از طریق میخک: این روش را خود دندانپزشکی میخک ارائه میدهد تا با تضمین چک صیادی و به صورت نامحدود از خدمات دندانپزشکی استفاده کنید و هزینه آن را در اقساط تا ۳۰ ماه بپردازید. در ضمن پیش پرداخت نیز به صورت منعطف از شما دریافت میشود.
- پرداخت اقساطی با اسنپ: سقف اعتبار استفاده از این روش پرداخت اقساطی ۷۰ میلیون تومان است، اما نیازی به پیش پرداخت ندارد. شما میتوانید هزینه خدمات را در اقساط تا ۲۴ ماه بپردازید و نوع ضمانت نیز تنها ارائه یک برگ چک صیادی بنفش است.
- روش دوم دیجی پی: در این روش اعتبار 100 میلیونی برای مراجعین قابل دریافت است.
مراجعین در مورد ایمپلنت بدون جراحی میخک چه می گویند؟
انواع ایمپلنت بدون جراحی
ایمپلنت بدون جراحی انواع مختلفی دارد که هر از آنها با توجه به شرایط بیمار استفاده میشوند. در ادامه این بخش درباره سه نوع مختلف ایمپلنت بدون جراحی یعنی ایمپلنت فوری، دیجیتال و پانچی اطلاعات بیشتری به دست میآورید.
ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری همانطور که از نام آن مشخص است، در زمان کوتاهتری انجام میشود. در ایمپلنت معمولی چند ماه پس از جراحی زمان میبرد تا تاج ایمپلنت را در فک قرار دهند؛ اما ایمپلنت فوری در همان روز جراحی در دهان قرار گیرد. در واقع مراحل کشیدن دندان تا قرارگیری ایمپلنت، در یک روز صورت میگیرد. استفاده از ایمپلنت فوری شما را از مراجعه متعدد به مطب دندانپزشک بینیاز میکند و فرایند کاشت و بهبود جراحات پس از ایمپلنت سریعتر خواهد بود. البته برای استفاده از روش ایمپلنت فوری، تراکم استخوان فک بیمار باید به اندازه کافی باشد و همچنین معمولا این روش را برای کاشت دندانهای جلویی مورد استفاده قرار میدهند.
ایمپلنت دیجیتال
از دیگر انواع ایمپلنت بدون جراحی میتوان به ایمپلنت دیجیتالی اشاره کرد که با تکنولوژیهای بهروز انجام میشود. در این روش ابتدا با استفاده از اسکن و شبیهسازی سه بعدی، موقعیت فک، دندان و لثه را با کمک نرمافزارهای مخصوص شبیهسازی میکنند. این شبیهسازی وضعیت استخوان و عصبها را به طور دقیق نشان میدهد و دندانپزشک میتواند محل قرارگیری فیکسچر را به طور دقیق مشخص کند. در ادامه با استفاده از لیزر، محل قرارگیری پایه ایمپلنت را به صورت یک حفره کوچک ایجاد میکنند و پایه ایمپلنت در فک قرار میگیرد. در این روش برش لثه اندک است و روند بهبودی و درمان سریعتر خواهد بود.
ایمپلنت پانچ
این نوع ایمپلنت میزان درد و خونریزی کمتری دارد؛ چراکه در فرایند آن حداقل برش لثه انجام میشود. اگر ایمپلنت شما از نوع معمولی باشد، لثه را برای قرارگیری پایه ایمپلنت به صورت عمودی و افقی برش میزنند، اما در ایمپلنت پانچی نیازی به این برشهای زیاد نیست و تنها یک سوراخ کوچک به اندازه محل قرارگیری پایه ایجاد میکنند و پایه ایمپلنت پانچ میشود. حتی در پایان کار نیازی به بخیه لثه نیست و به همین دلیل، تورم، خونریزی و درد ناشی از جراحی کاهش مییابد. همچنین پایه ایمپلنت سریعتر جوش میخورد و مدت زمان بهبودی پس از جراحی کوتاهتر خواهد بود.
مراحل انجام ایمپلنت بدون جراحی
کاشت ایمپلنت بدون جراحی در طی مراحل مختلفی انجام میشود که از اولین مراجعه شما به دندانپزشک تا قرارگیری تاج دندان روی ایمپلنت است. حال فرایند کاشت ایمپلنت بدون جراحی را میتوان در مراحل زیر خلاصه کرد:
- ابتدا دندانپزشک معاینه بالینی را انجام میدهد که این معاینه بررسی اولیه شرایط دندان و فک شما است.
- تصویربرداریهای رادیوگرافی و اسکنهای لازم انجام میشود تا دندانپزشک بررسی دقیقتری داشته باشد.
- بهترین روش ایمپلنت بدون جراحی با توجه به شرایط فک، لثه و استخوانها مشخص میشود و دندانپزشک برنامهریزیهای لازم را انجام میدهد.
- از روش اسکن سه بعدی (CBCT) استفاده میکنند تا شبیهسازی فک و عصبها صورت بگیرد و موقعیت دقیق قرارگیری پایه ایمپلنت به دست آید.
- برای کاشت ایمپلنت، با استفاده از روش دریلینگ و بدون نیاز به برش لثه، سوراخ کوچکی را به وجود میآورند.
- پایه ایمپلنت به طور دقیق در سوراخ ایجاد شده قرار میگیرد و به استخوان فک متصل میشود.
- در این مرحله باید مدت زمان مشخصی سپری شود تا ایمپلنت به طور کامل به استخوان فک جوش بخورد.
- در نهایت تاج دائمی دندان را روی ایمپلنت قرار میدهند و مراحل درمان به پایان میرسد.
ایمپلنت دندان بدون جراحی برای چه افرادی مناسب است؟
ایمپلنت دندان بدون جراحی یک روش مناسب برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته است؛ اما شما باید شرایط لازم برای استفاده از این روش درمان را داشته باشد. افرادی میتوانند از روش ایمپلنتهای بدون جراحی استفاده کنند که تراکم استخوان آنها کافی و مناسب باشد و در واقع نیازی به پیوند استخوان به وجود نیاید. همچنین سلامت کامل لثه از دیگر شرایط مهم برای استفاده از ایمپلنتهای بدون جراحی است.
ایمپلنت بدون جراحی برای چه افرادی قابل انجام نیست؟
بعضی از شرایط و موقعیتها امکان استفاده از ایمپلنت دندان بدون جراحی را از بین میبرد و در واقع فرد باید به سراغ دیگر تکنیکهای جایگزینی دندانها برود. در مجموع شرایط زیر انجام ایمپلنتهای بدون جراحی را با محدودیت مواجه میکند:
- افرادی که تراکم استخوان کافی ندارند و برای آنها ابتدا باید پیوند استخوان انجام شود.
- کسانی که با بیماریهای لثه درگیر هستند و به اصلاح و پیوند لثه نیاز دارند.
- بیمارانی که سینوس لیفت داشته باشند هم از فهرست کاندیدهای انجام ایمپلنت بدون جراحی کنار میروند.
آیا ایمپلنت بدون جراحی مناسب من است؟
همانطور که گفته شد، کاشت ایمپلنت بدون جراحی شرایط خاصی دارد و ابتدا باید مشخص شود که آیا شما کاندید مناسب ایمپلنتهای بدون جراحی هستید یا خیر! البته بررسی این شرایط و تشخیص امکان استفاده از ایمپلنت بدون جراحی باید توسط دندانپزشک مشخص شود. بدین منظور شما میتوانید از مشاوره دندانپزشکی انلاین میخک استفاده کنید تا امکان استفاده از ایمپلنت بدون جراحی برای شما بررسی و تعیین شود. البته نگران نباشید؛ در صورتی که نتوانید از ایمپلنتهای بدون جراحی استفاده کنید، متخصصان دندانپزشکی میخک راهکارهای جایگزین را به شما پیشنهاد میکنند.
چه کسانی میتوانند ایمپلنت بدون جراحی انجام دهند؟
ایمپلنت دندان بدون جراحی یک تکنیک نوین و آسانتر است تا دندانهای از دست رفته خود را جایگزین کنید و لبخند زیبا و عملکرد طبیعی دندانهای خود را به دست آورید. تمامی افرادی که لثههای سالم و تراکم استخوان کافی دارند، میتوانید تکنیکهای ایمپلنت بدون جراحی را مورد استفاده قرار دهند. همچنین این روش ایمپلنت مناسب کسانی است که نگران جراحی لثه و درد و خونریزی آن هستند و از سپری کردن دوره طولانی نقاهت پس از ایمپلنتهای معمولی واهمه دارند. همچنین بیمارانی که قصد دارند تا دندانهای از دست رفته خود را در زمان کوتاهتری جایگزین کنند، میتوانند به سراغ روشهای انجام ایمپلنت بدون جراحی بروند.
مراقبتهای بعد از ایمپلنت بدون جراحی
پس از انجام عمل ایمپلنت بدون جراحی باید مراقبتهای مختلفی را انجام دهید تا ایمپلنت به استخوان جوش بخورد. همچنین توجه به بهداشت دهان و دندان پس از کاشت ایمپلنت دندان بدون جراحی افزایش مییابد. در مجموع از جمله نکات مراقبتی پس از انجام ایمپلنتهای بدون جراحی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تا زمان بهبودی محل قرارگیری پایه ایمپلنت، مواد غذایی سفت و چسبناک نخورید.
- برای نوشیدن مایعات از نی استفاده نکنید و نوشیدنیهای خیلی گرم یا خیلی سرد ننوشید.
- پس از هر وعده غذایی دهان خود را تمیز کنید تا باقی ماندههای مواد غذایی در دهان نماند.
- محل ایمپلنت را مسواک نکشید و از دهانشویه استفاده کنید تا محیط دهان ضدعفونی شود.
- تا حداقل ۷ روز پس از کاشت ایمپلنت در دهان، استعمال دخانیات شامل سیگار و قلیان ممنوع است.
- روزانه حداقل ۱۵ دقیقه، کمپرس یخ را روی صورت خود و در محل کاشت ایمپلنت قرار دهید تا درد و تورم کاهش یابد.
- به طور منظم و دورهای به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا وضعیت فک، لثه و ایمپلنت شما بررسی شود.
عوارض و خطرات ایمپلنت بدون جراحی
با وجود مزایا گفته شده، ایمپلنت بدون جراحی ممکن است معایب و عوارضی هم داشته باشد که باید از آنها آگاه شوید. اما معایب و خطرات ایمپلنت بدون جراحی چیست؟
- انجام ایمپلنتهای بدون جراحی شرایط خاصی دارد و نمیتوان از آنها برای تمامی افراد استفاده کرد.
- احتمال آسیب به سایر دندانها و حتی عصبهای دهان وجود دارد.
- انجام ایمپلنتهای بدون جراحی قیمت بیشتری در مقایسه با ایمپلنت معمولی دارد.
- در بعضی شرایط، مدت زمان جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک طولانی میشود.
- ممکن است پس از عمل ایمپلنت بدون جراحی، لثه بیمار عفونت کند و دچار التهاب شود.
- در طی کاشت ایمپلنتهای بدون جراحی، احتمال ترکیدگی و شکستن استخوان فک هم وجود دارد.
نمونه کارهای ایمپلنت بدون جراحی میخک
سوالات متداول ایمپلنت بدون جراحی:
ایمپلنتهای بدون جراحی در مقایسه با ایمپلنت معمولی، بدون نیاز به برشهای عمیق و زیاد لثه، بدون بخیه و بدون خونریزی زیاد انجام میشود. همچنین احساس درد و ناراحتی پس از کاشت ایمپلنت کمتر است و دوره نقاهت و بهبودی پس از ایمپلنت نیز کوتاهتر خواهد بود.
امکان استفاده از ایمپلنتهای بدون جراحی برای افرادی وجود دارد که تراکم استخوان فک آنها در محدود مناسب و کافی باشد و همچنین لثههای سالم داشته باشند و از بیماریهای لثه رنج نبرند.
قیمت ایمپلنت بدون جراحی به عوامل مختلفی مانند نوع ایمپلنت، تعداد دندانها، کیفیت مواد استفاده شده برای کاشت ایمپلنت، مهارت دندانپزشک، تکنولوژیهای پیشرفته مطب دندانپزشکی و درمانهای جانبی بستگی دارد.
بین احتمال موفقیت انجام ایمپلنتهای بدون جراحی و ایمپلنت معمولی تفاوتی وجود ندارد و در واقع احتمال موفقیت را شرایط بیمار و همچنین مهارت دندانپزشک تعیین میکند. پس برای انجام ایمپلنت بدون جراحی به دندانپزشکیهای معتبر مانند میخک مراجعه کنید.
