
ایمپلنت دیجیتال
- پرداخت اقساطی هزینه ایمپلنت دیجیتال
- استفاده از مواد با کیفیت
- کاشت توسط متخصص و جراح فک و صورت
- ضمانت 100% کیفیت خدمات
برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از شرایط پرداخت اقساطی هزینه و قیمت ایمپلنت دیجیتال همین الان درخواست خود را ثبت کنید.
امروزه علم دندانپزشکی پیشرفت چشمگیری داشته است و در آن از فناوریهای نوین استفاده میشود. ایمپلنت دیجیتال را هم میتوان حاصل این پیشرفتهای علم دندانپزشکی دانست که در آن، دندانهای از دست رفته به شیوه بهتر و آسانتری با ایمپلنت جایگزین میشود. کاشت ایمپلنت دیجیتال کمترین میزان برش لثه، درد و خونریزی را دارد و فرایند کاشت ایمپلنت دیجیتال تا قرارگیری روکش موقت روی ایمپلنت در یک جلسه انجام خواهد شد. قیمت ایمپلنت دیجیتال هم با توجه به جنس مواد، تجهیزات و تخصص دندانپزشک متفاوت خواهد بود. اما ایمپلنت دیجیتالی چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟
ایمپلنت دیجیتال چیست؟
ایمپلنت دیجیتال را میتوان یکی از انواع ایمپلنت دندان دانست که در آن از بهروزترین و پیشرفتهترین تکنولوژیها استفاده میشود. در این روش از ابتدای عکسبرداری دهان تا فرایند ساخت و کاشت ایمپلنت، به صورت دیجیتال و با کمک رایانه خواهد بود و حتی کاشت ایمپلنت دیجیتال درد و خونریزی کمتری دارد.
در این فرایند ابتدا یک سنسور کوچک به دندان متصل میشود و اطلاعات لازم درباره اندازه، موقعیت و شکل دندان را به دست میآورد. سپس با استفاده از نرمافزارهای مخصوص، شکل ایمپلنت و دندان را در فضای کامپیوتری طراحی میکنند و در ادامه، ساخت ایمپلنت هم با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی انجام میشود. در نهایت نیز با برش حداقلی و بدون خونریزی و نیاز به بخیه، ایمپلنت در دهان قرار میگیرد.
چرا ایمپلنت دیجیتال را پیشنهاد میکنیم؟
در سالهای اخیر اغلب دندانپزشکان استفاده از ایمپلنت دیجیتال را بیشتر از روشهای سنتی ایمپلنت پیشنهاد میکنند که دلیل آن را میتوان مزایا و ویژگیهای منحصر به فرد ایمپلنت دیجیتال دانست. در این روش، طراحی و ساخت ایمپلنت به صورت کامپیوتری و با تکنولوژیهای اسکن سه بعدی، طراحی دیجیتال و پرینت سه بعدی است که دقت بسیار بالایی دارد و طراحی ایمپلنت کاملا متناسب با ساختار فک شما خواهد بود.
در کاشت ایمپلنت دیجیتال هم نیازی به مراحل جراحی و برش لثه نیست و ایمپلنت تنها با سوراخی کوچک و بدون خونریزی در فک قرار میگیرد. همچنین دوران نقاهت و درد و ناراحتیهای پس از ایمپلنت دیجیتال هم بسیار کمتر است و میتوانید بلافاصله پس از ایمپلنت، فعالیتهای روزانه خود را از سر بگیرید.
مزایای استفاده از ایمپلنت دیجیتال
اکنون به این سوال مهم میرسیم که مزایا ایمپلنت دیجیتالی چیست؟ به طور کلی، ایمپلنت دیجیتال را میتوان ایمپلنت بدون جراحی نیز معرفی کرد که مزایا مختلفی به شرح موارد زیر دارد:
- ایمپلنت دیجیتالی، از استخوان فک محافظت میکند و در حفظ ساختار صورت هم نقش موثری دارد.
- پس از ایمپلنت دیجیتال، عملکرد پروتز به دندانهای طبیعی شما نزدیکتر خواهد بود.
- ساخت و طراحی ایمپلنت دیجیتالی، سادهتر از دیگر روشها است و در زمان کوتاهتری انجام میشود.
- به دلیل حالت طبیعیتر ایمپلنتهای دیجیتال، صحبت کردن و غذا خوردن شما آسانتر و بهتر خواهد بود.
- طول عمر ایمپلنت دیجیتالی بیشتر است که البته مراجعه دورهای و منظم به دندانپزشک اهمیت زیادی دارد.
- با استفاده از این روش ایمپلنت، لبخند زیباتری خواهید داشت و اعتماد به نفس شما افزایش مییابد.
- احتمال افتادن ایمپلنتهای دیجیتال هنگام خنده، عطسه، سرفه و… وجود ندارد و شما میتوانید فعالیتهای روزانه خود را با خیالی آسوده انجام دهید.
هزینه ایمپلنت دیجیتال
عوامل مختلفی قیمت ایمپلنت دیجیتال را تحت تاثیر قرار میدهند و نمیتوان برای آن نرخ ثابتی را معرفی کرد. از جمله این عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت دیجیتال هم میتوان به جنس مواد، کیفیت و برند تولیدکننده پایه ایمپلنت و روکش اشاره کرد. همچنین تجهیزاتی که برای طراحی و ساخت ایمپلنت استفاده میشوند هم بر قیمت ایمپلنت دیجیتال موثر هستند. از سوی دیگر در مطبهای مختلف دندانپزشکی با توجه به تجهیزات و مهارت دندانپزشک، هزینه متفاوتی برای ایمپلنت دیجیتال دریافت میشود. به طور کلی قیمت ایمپلنت دیجیتال بیشتر از ایمپلنتهای سنتی است؛ اما شما میتوانید با از شرایط ایمپلنت اقساطی میخک استفاده کنید و دیگر نگران هزینهها نباشید.
قیمت ایمپلنت دیجیتال در دندانپزشکی میخک در سال 1404 از 27,000,000 تا 36,000,000 میلیون بسته به برند مورد استفاده متفاوت است.
ایمپلنت دیجیتال | قیمت (تومان) |
---|---|
یک واحد ایمپلنت دیجیتال کره ای اویدنس و دنتیس | 27,000,000 |
یک واحد ایمپلنت دیجیتال کره ای دیو و بایوتم | 29,000,000 |
یک واحد ایمپلنت دیجیتال کره ای مگاژن | 30,000,000 |
یک واحد ایمپلنت دیجیتال سوئیسی sic | 36,000,000 |
یک واحد ایمپلنت دیجیتال آلمانی icx | 36,000,000 |
شرایط پرداخت اقساطی برای ایمپلنت دیجیتال
دندانپزشکی قسطی میخک شرایط ویژهای را فراهم کرده است تا شما قیمت ایمپلنت دیجیتال را به صورت اقساطی پرداخت کنید. سه روش مختلف برای پرداخت اقساطی قیمت ایمپلنت دیجیتال وجود دارد که روش اول توسط خود دندانپزشکی میخک ارائه میشود.
روش اول میخک: این روش سقف اعتبار مشخصی ندارد و شما میتوانید به صورت نامحدود از خدمات دندانپزشکی بهرهمند شوید و هزینه آن را در اقساط تا 24 ماه بپردازید. پیش پرداخت هم به صورت منعطف و با نظر خود شما دریافت میشود و نوع ضمانت، ارائه چک صیادی است.
روش دوم اسنپ: استفاده از اعتبار اسنپ پی هم روشی دیگر برای پرداخت اقساطی قیمت ایمپلنت دیجیتال محسوب میشود که ۷۰ میلیون سقف اعتبار دارد و بازپرداخت آن تا 18 ماه خواهد بود. مزیت این روش را هم میتوان عدم نیاز به پیش پرداخت دانست و نوع ضمانت هم ارائه تنها یک برگ چک صیادی است.
روش دوم دیجی پی: در این روش اعتبار 100 میلیونی برای مراجعین قابل دریافت است.
مراجعین در مورد ایمپلنت دیجیتالی میخک چه می گویند؟
مراحل درمان ایمپلنت دیجیتال
کاشت ایمپلنت دیجیتال شامل مراحل مختلفی است که در تمامی این مراحل از فناوریهای نوین و بهروز استفاده میشود. در مجموع مراحل درمان ایمپلنت دیجیتال را میتوان به شیوه زیر شرح داد:
- تصویربرداری و اسکن دیجیتالی: ابتدا دندانپزشک با استفاده از دستگاه اسکن داخل دهانی یا سی بی سی تی (عکس CBCT)، تصویربرداری سه بعدی را انجام میدهد تا اطلاعات دقیق و کاملی از ساختار فک، موقعیت دندانهای مجاور و عصبهای دندانی به دست آید.
- طراحی ایمپلنت و برنامهریزی جراحی: در ادامه اطلاعات به دست آمده از تصویربرداری سه بعدی را وارد نرمافزار کامپیوتری میکنند تا فرایند کاشت ایمپلنت در بهترین حالت شبیهسازی شود و احتمال بروز خطاهای انسانی کاهش یابد.
- ساخت قالب جراحی: در این مرحله از پرینت سه بعدی برای ساخت یک قالب جراحی (Surgical Guide) استفاده میکنند که این قالب برای راهنمایی دندانپزشک در هنگام جراحی و برای قرارگیری ایمپلنت در موقعیت ایدهآل کاربرد دارد.
- جراحی و کاشت ایمپلنت: با استفاده از قالب جراحی دیجیتال، ایمپلنت را بدون نیاز به برش وسیع لثه در استخوان فک قرار میدهند و حتی در پایان نیازی به بخیههای متعدد نیست.
- ساخت و قرار دادن روکش نهایی: برای ساخت روکش دندان (Crown) هم از اسکن دیجیتال استفاده میکنند تا قالب ساخت روکش به دست آید. در نهایت این روکش با دقت بالا ساخته میشود و زمانی روی پایه ایمپلنت قرار میگیرد که ایمپلنت کاملا به استخوان فک جوش خورده و تثبیت شده باشد.
چه کسانی کاندید مناسبی برای ایمپلنت دیجیتال هستند؟
کاشت ایمپلنت دیجیتال را میتوان یک روش مناسب برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته دانست که با تکنولوژیهای به روز انجام میشود. این روش مناسب افرادی است که استخوان فک آنها ساختار و تراکم کافی برای کاشت ایمپلنت را داشته باشد. همچنین سلامت دهان و لثه، شرط دیگر برای انجام ایمپلنت دیجیتال است و اگر بیمار درگیر بیماریهای لثه باشد، ابتدا باید این بیماریها درمان شوند. همچنین سلامت عمومی بدن و کنترل بیماریهای زمینهای هم برای کاشت ایمپلنت دیجیتال اهمیت بسیاری دارد. در ضمن اگر بیمار سیگاری باشد، باید دو هفته قبل و بعد از درمان ایمپلنت دیجیتال، سیگار را کنار بگذارد.
در هر حال تصمیمگیری درباره امکان استفاده از ایمپلنت دیجیتال باید توسط پزشک انجام شود. پزشک ابتدا معاینه بالینی را انجام میدهد و سپس تصویر رادیوگرافی فک و دندانها را بررسی میکند تا از ساختار و تراکم استخوانهای فک مطمئن شود. در نهایت نیز بهترین درمان برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته بیمار پیشنهاد خواهد شد. پس اگر به استفاده از ایمپلنت دیجیتال فکر میکنید، استفاده از مشاوره دندانپزشکی انلاین میتواند اولین گام شما باشد تا مشخص شود که کاندید مناسب ایمپلنت دیجیتال هستید یا خیر!
عمر ایمپلنت دیجیتالی چند سال است؟
متخصصان دندانپزشکی عمر ایمپلنت دیجیتال را بین ۲۰ تا ۲۵ سال معرفی کردهاند که البته بسیاری از افراد، با مراقبت اصولی میتوانند ایمپلنت دیجیتال را تا پایان عمر در دهان خود حفظ کنند. دقت داشته باشید که عادتهای نادرست مانند عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، سیگار کشیدن، دندان قروچه و بی توجهی نسبت به مراجعه منظم به دندانپزشک، طول عمر ایمپلنت دیجیتال را کاهش میدهد.
عوارض و ریسکهای احتمالی ایمپلنت دیجیتال
با وجود مزایا گفته شده برای ایمپلنت سریع دندان و کاربرد آن، کاشت ایمپلنت دیجیتال ممکن است عوارضی هم به دنبال داشت باشد که باید از آنها آگاه شوید. در هر حال از جمله عوارض و مضرات ایمپلنت دیجیتال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- عفونت در محل کاشت ایمپلنت
- التهاب سینوسها
- عقبنشینی بافت لثه در اطراف ایمپلنت
- احتمال شل شدن ایمپلنت به دلیل عدم اتصال به استخوان فک
- درد، سوزن سوزن شدن یا بیحسی لثه به علت آسیب عصبی بافتی
- هزینه بالاتر ایمپلنت دیجیتال در مقایسه با ایمپلنت معمولی
- نیاز به تجهیزات، نرم افزارهای تخصصی و متخصصان ماهر
ایمپلنت دیجیتال چقدر زمان مبیبرد؟
یکی از ویژگیها و مزیتهای مهم ایمپلنت دیجیتال را میتوان زمان کوتاه کاشت آن دانست. معمولا دندانپزشک فرایند کاشت ایمپلنت دیجیتال برای هر پایه را بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه انجام میدهد و این زمان کوتاه برای بیمار مناسبتر خواهد بود. جالب است بدانید که این فرایند کاشت پایه در ایمپلنتهای معمولی، چندین ساعت زمان میبرد.
شرایط سنی برای ایمپلنت دیجیتال چیست؟
همچون بسیاری از دیگر روشهای درمان در علم دندانپزشکی، کاشت ایمپلنت دیجیتالی دندان هم شرایط سنی خاصی دارد. به طور کلی انجام ایمپلنت دیجیتال برای دختران بعد از سن ۱۵ سالگی و برای پسران بعد از سن ۱۷ سالگی انجام میشود. اگر دندانهای کودک در طی ضربه و آسیبهای احتمالی بشکند یا بیفتد، از ایمپلنتهای دیجیتالی در شرایطی استفاده میکنند که کودک به محدوده سنی لازم رسیده باشد.
تفاوت ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت معمولی
اکنون به این سوال میرسیم که تفاوت ایمپلنت معمولی و ایمپلنت دیجیتالی چیست؟ به طور کلی بین این دو نوع ایمپلنت تفاوتهای زیادی وجود دارد که این تفاوت بین ایمپلنت دیجیتالی و معمولی را میتوان به شیوه زیر شرح داد:
- در ایمپلنت معمولی، پزشک پس از تهیه تصویر رادیوگرافی، جراحی را انجام میدهد؛ اما ایمپلنتهای دیجیتال به پردازش و شبیهسازی رایانهای و ساخت راهنمای جراحی نیاز دارند.
- در ایمپلنت معمولی لثه را به صورت عمودی و افقی برش میزنند و در انتها آن را بخیه میکنند. این در حالی است که ایمپلنت دیجیتالی بدون برش و بخیه و از طریق یک سوراخ کوچک در لثه انجام میشود.
- ایمپلنت معمولی میزان درد و خونریزی بیشتری در مقایسه با ایمپلنت دیجیتالی دارد.
- جراحی و کاشت ایمپلنت دیجیتالی نسبت به ایمپلنت معمولی سریعتر است و حداکثر در ۳۰ دقیقه به پایان میرسد. همچنین روند بهبود لثه پس از ایمپلنت دیجیتالی بسیار سریعتر خواهد بود.
- در روش ایمپلنت دیجیتال شما با یک بار مراجعه به مطب دندانپزشک، صاحب دندان میشوید؛ در حالی که این فرایند در ایمپلنت معمولی ممکن است ماهها به طول بینجامد.
- در ایمپلنت دیجیتال، بیمار پس از جراحی، تغذیه و روند عادی زندگی خود را از سر میگیرد؛ اما در روش ایمپلنت معمولی به دلیل بخیه و درد ناشی از جراحی، زندگی عادی بیمار تا مدتی تغییر میکند.
فرایند قالبگیری ایمپلنت دیجیتالی (با دوربین داخل دهانی)
استفاده از دوربین داخل دهانی را میتوان یک فناوری نوین برای ساخت ایمپلنت دندان معرفی کرد. این دوربین اندازه کوچکی شبیه به تجهیزات تراش دندانها دارد و به راحتی داخل دهان قرار میگیرد. برای تصویربرداری دوربین داخل دهان حرکت کرده و نور خاصی را ساطع میکند تا تصویر دهان در چند ثانیه گرفته شود. این تصویر روی صفحه کامپیوتر نمایش داده میشود و ساختار فک، استخوان و دندانها را به طور دقیق نشان میدهد. در ادامه دندانپزشک از این تصاویر برای ساخت ایمپلنت دیجیتال استفاده میکند.
اسکن دیجیتالی دهان (قالبگیری دیجیتالی) به جای قالبگیری با خمیر دندانپزشکی
در گذشته پس از کاشت ایمپلنت در دهان، با استفاده از یک خمیر مخصوص، قالبگیری دهان و دندانها را انجام میدادند و تاج ایمپلنت بر اساس این قالب خمیری شکل ساخته میشد که هم زمانبر بود و هم دقت کمی داشت. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و در روش ایمپلنت دیجیتال، دیگر نیازی به قالبگیری با خمیر نیست و از روش اسکن دیجیتالی یا همان قالبگیری دیجیتال استفاده میشود. مدلسازی سه بعدی و قالبگیری دیجیتال دقت بسیار زیادی دارد و احتمال خطا را کاهش میدهد. امروزه از اسکن دیجیتالی دهان علاوه بر ساخت ایمپلنت دندان، برای ساخت روکش، بریج و پروتزهای دهان هم استفاده میکنند و دقت کار را بسیار بالاتر برده است.
جمع بندی
حال شما میدانید که ایمپلنت دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد و آماده هستید تا برای استفاده از این روش تصمیمگیری کنید. البته تصمیمگیری برای کاشت ایمپلنت دیجیتال باید با نظر دندانپزشک شما باشد و ابتدا باید این اطمینان حاصل شود که شما گزینه مناسب ایمپلنت دیجیتال هستید. برای انجام این روش درمانی هم باید به مراکزی مراجعه کنید که تکنولوژیهای لازم را داشته باشند و دندانپزشکی میخک یکی از این مراکز است. میخک با همکاری متخصصان حرفهای و ماهر و با برترین تکنولوژیهای بهروز، خدمات کاشت ایمپلنت دیجیتال را ارائه میدهد. همچنین امکان پرداخت اقساطی هزینه ایمپلنت دیجیتال هم وجود دارد تا نگرانی برای پرداخت هزینهها باقی نماند.
نمونه کارهای ایمپلنت دیجیتال میخک
سوالات متداول ایمپلنت دیجیتالی:
از جمله ویژگیها و مزایا کاشت ایمپلنت دیجیتال میتوان به کاهش خونریزی، درد و تورم کمتر، جراحی سریعتر، دوره نقاهت کوتاهتر، عدم نیاز به بخیه، کاهش عوارض ایمپلنت و درصد موفقیت بیشتر اشاره کرد.
قیمت ایمپلنت فوری تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که از جمله این عوامل میتوان به جنس و برند مواد، تکنولوژیهای موردنیاز و مهارت دندانپزشک اشاره کرد. البته به طور کلی، ایمپلنتهای دیجیتال قیمت بیشتری در مقایسه با ایمپلنتهای معمولی دارند.
این نوع ایمپلنت بدون نیاز به برش لثه و بخیه انجام میشود و خونریزی کمتری دارد. به همین دلیل با کاشت ایمپلنتهای دیجیتالی، بیمار درد کمتری خواهد داشت.
ایمپلنت دیجیتالی زمانی استفاده میشود که تراکم استخوان فک بیمار به اندازه کافی باشد و بیماریهای زمینهای و مشکلات لثه، امکان استفاده از این مدل ایمپلنت را تحت تاثیر قرار ندهند. در هر حال تصمیمگیری برای کاشت ایمپلنت دیجیتال در هر بیمار به نظر و تشخیص پزشک بستگی دارد.
