ارتودنسی ثابت

  • پرداخت اقساطی هزینه ارتودنسی ثابت بدون چک و ضامن
  • استفاده از متخصصان ارتودنسی باتجربه
  • ضمانت 100% کیفیت ارتودنسی ثابت

برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از شرایط پرداخت هزینه ارتودنسی ثابت، درخواست خود را ثبت کنید.

بسیاری از افراد درگیر مشکلات و ناهنجاری‌های دندان و فک هستند و در واقع وضعیت دندان‌های مرتب و منظمی ندارند. ارتودنسی ثابت به عنوان یک روش درمان دائمی برای اصلاح مشکلات فک و دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد و تقریبا برای تمام افراد کاربرد دارد. انواع مختلفی از ارتودنسی ثابت وجود دارد که در هر روش، قیمت ارتودنسی ثابت متفاوت خواهد بود. اما ارتودنسی ثابت چیست و چه انواع و مراحلی دارد؟

ارتودنسی ثابت چیست و چگونه کار می‌کند؟

ارتودنسی ثابت را می‌توان یکی از مهم‌ترین روش‌های درمان ارتودنسی دندان معرفی کرد که با استفاده از آن ناهنجاری‌های دندان و مشکلات خفیف فک را درمان می‌کنند. در این روش، براکت‌ها کاملا به دندان می‌چسبند و نمی‌توان آن‌ها را جدا کرد که سیم ارتودنسی هم به براکت‌ها متصل می‌شود. شاید بپرسید که براکت چیست؟ براکت در واقع اشیا ریز فلزی یا سرامیکی هستند که به عنوان پایه‌های نگهدارنده سیم ارتودنسی، روی دندان متصل می‌شوند و در واقع برای هر دندان به یک براکت جداگانه نیاز دارید. در طول درمان ارتودنسی، رفته رفته با فشار سیم ارتودنسی ثابت، دندان‌ها حرکت می‌کنند و در وضعیت مناسب خود قرار می‌گیرند تا مرتب و زیبا شوند.

مزایای بی‌نظیر ارتودنسی ثابت: لبخندی زیبا، کیفیتی بی‌نظیر در زندگی

انجام ارتودنسی ثابت مزایا متعددی دارد و به همین دلیل، اغلب افراد به تشخیص دندانپزشک خود، ارتودنسی ثابت را انتخاب می‌کنند تا لبخند زیباتری داشته باشند. در هر حال از جمله مزایا انجام ارتودنسی ثابت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ناهنجاری‌های دندانی با روش ارتودنسی ثابت به صورت دائمی اصلاح می‌شوند.
  • ارتودنسی ثابت تقریبا برای هر فردی مناسب است و می‌توان برای درمان ناهنجاری‌ها مورد استفاده قرار داد.
  • پس از مرتب شدن دندان‌ها و اصلاح ناهنجاری‌ها، توانایی جویدن غذا و صحبت کردن بهبود می‌یابد.
  • مرتب شدن دندان‌ها در ارتقای بهداشت دهان و دندان هم تاثیر زیادی دارد.
  • پس از ارتودنسی، دندان‌های مرتب‌تر و لبخند زیباتری خواهید داشت که اعتماد به نفس شما را افزایش می‌دهد.

قیمت ارتودنسی ثابت و عوامل موثر بر آن

قیمت ارتودنسی ثابت تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که از جمله این عوامل می‌توان به مدل بریس نصب‌شده و نوع ارتودنسی ثابت اشاره کرد. همچنین هزینه ارتودنسی ثابت در هر مطب دندانپزشکی و با توجه به تخصص دندانپزشک متفاوت خواهد بود. در فرایند درمان ارتودنسی ثابت، اقدامات جانبی مانند عکس‌برداری و… نیز بخشی از هزینه‌های شما خواهد بود. این نکته را نیز مدنظر قرار دهید که در بزرگسالان فرایند درمان ارتودنسی ثابت طولانی‌تر و سخت‌تر است و به همان نسبت، قیمت ارتودنسی ثابت نیز در این گروه سنی افزایش می‌یابد.

ارتودنسی ثابتقیمت (تومان)
ارتودنسی ثابت هر فک فلزی تا 18 سالاز 22,500,000
ارتودنسی ثابت هر فک فلزی بالای 18 سالاز 25,500,000

طرح اقساطی میخک با شرایط آسان برای پرداخت هزینه ارتودنسی ثابت

خدمات دندانپزشکی قسطی میخک می‌تواند به نگرانی‌های شما برای پرداخت هزینه ارتودنسی ثابت پایان دهد. در روش پرداخت اقساطی شما می‌توانید خدمات دندانپزشکی را به طور کامل دریافت کنید و هزینه آن را در اقساط بلند مدت بپردازید. برای پرداخت اقساطی قیمت ارتودنسی ثابت هم دو روش وجود دارد که به شرح زیر هستند:

  • پرداخت اقساطی از دندانپزشکی میخک: این سرویس را خود دندانپزشکی میخک ارائه می‌دهد که با تضمین چک صیادی می‌توانید هزینه‌ها را در اقساط ۳۰ ماهه بپردازید. در این روش، پیش پرداخت دریافت شده نیز منعطف است که هیچ سقف اعتباری ندارد و تا هر مقدار هزینه را می‌توانید با اقساط بپردازید.
  • پرداخت اقساطی با اسنپ: این پرداخت اقساطی را اسنپ پی ارائه می‌دهد که در طی آن می‌توانید تا سقف ۷۰ میلیون تومان از خدمات دندانپزشکی میخک استفاده کنید و هزینه آن را با اقساط تا 18 ماه بپردازید. در ضمن این روش پرداخت اقساطی نیازی به پیش پرداخت ندارد و ضمانت آن ارائه یک برگ چک صیادی است.
  • پرداخت اقساطی با دیجی پی: در این روش پرداخت امکان دریافت اعتبار تا 100 میلیون از طریق دیجی پی فراهم است.

برای ارتودنسی ثابت نیاز به راهنمایی دارید؟
کافی است از مشاوران میخک بپرسید!

ارتودنسی ثابت برای چه مشکلاتی کاربرد دارد؟

از ارتودنسی ثابت برای درمان بسیاری از مشکلات فک و دندان‌ها استفاده می‌کنند تا در طول دوره درمان، فشار سیم و براکت‌ها، وضعیت دندان‌ها را به حالت طبیعی برگرداند. در هر حال از روش ارتودنسی ثابت برای درمان مشکلات زیر استفاده می‌شود:

  • فاصله بین دندان‌ها
  • کج بودن دندان‌ها در فک
  • چرخش دندان‌ها از محل خود
  • شلوغی دندان‌ها به دلیل فضای کم فک
  • افست میدلاین: منطبق نبودن خط وسط دندان‌های بالا با دندان‌های پایین
  • کراس بایت: قرارگرفتن دندان‌های فک بالا عقب‌تر از دندان‌های فک پایین
  • اوربایت: پوشاندن دندان‌های فک پایین توسط دندان‌های فک بالا
  • اپن بایت: فاصله بین دندان‌های فک بالا و فک پایین و فضای زیاد بین آن‌ها
  • مشکلات آپنه خواب به دلیل قرارگیری نامناسب دندان‌ها

چه کسانی می‌توانند از ارتودنسی ثابت استفاده کنند؟

ارتودنسی ثابت می‌تواند مشکلات بهم ریختگی دندان‌ها و ناهنجاری‌های خفیف فک را در اغلب افراد درمان کند؛ مگر اینکه فرد دچار مشکلات و بیماری‌های لثه باشد و وجود سیم و براکت‌های ارتودنسی، عفونت لثه را تشدید کند. در هر حال کاربرد ارتودنسی ثابت، درمان مشکلات و ناهنجاری‌های زیر است:

  • اصلاح بی‌نظمی‌های دندانی مانند شلوغی، فاصله، چرخش و دیگر بی‌نظمی دندان‌ها
  • درمان مشکلات بایت مانند آندربایت، اوربایت، کراس بایت و اپن بایت
  • اصلاح ناهنجاری‌ها، انحرافات و مشکلات اسکلتی خفیف تا متوسط صورت و فک

انواع ارتودنسی ثابت چیست؟

خود ارتودنسی ثابت به عنوان یکی از انواع انواع ارتودنسی دندان شناخته می‌شود که روش‌های متنوعی دارد. در ادامه این بخش هم انواع ارتودنسی ثابت دندان معرفی شده‌اند تا اطلاعات کاملی درباره آن‌ها به دست آورید.

براکت‌های فلزی ثابت

از قدیمی‌ترین انواع ارتودنسی ثابت می‌توان به براکت‌های فلزی اشاره کرد که در این روش، براکت‌ها جنس فلزی دارند و به دندان‌ها متصل می‌شوند. در ادامه سیم ارتودنسی در بین نوارهای لاستیکی روی براکت قرار می‌گیرد. سیم ارتودنسی و هر براکت، فشاری جزئی به دندان‌ها وارد می‌کنند تا رفته رفته در موقعیت مناسب خود قرار گیرند و ظاهر دندان‌ها مرتب شود.

بریس‌های خود تنظیم شونده یا دیمون

در مدل بریس‌های خود تنظیم شونده (Self-Ligating Braces)، دیگر نیازی به نوارهای لاستیکی نیست و براکت‌ها بدون نیاز به حلقه‌های لاستیکی، سیم را نگه می‌دارند و به حرکت راحت سیم کمک می‌کنند. در ارتودنسی دیمون جنس براکت‌ها می‌تواند از فلز یا سرامیک باشد و عدم وجود حلقه‌های لاستیکی را می‌توان ویژگی خاص آن‌ها دانست.

ارتودنسی پشت دندانی

ارتودنسی پشت دندانی را با نام ارتودنسی لینگوال (lingual braces) هم می‌شناسند که در آن، سیم و براکت‌های ارتودنسی در پشت دندان‌ها قرار می‌گیرند. در این روش، ارتودنسی دیده نمی‌شود؛ اما با توجه به مهارت و سختی‌های نصب، ارتودنسی پشت دندانی قیمت بیشتری دارد. همچنین صحبت کردن، غذا خوردن و تمیز کردن این ارتودنسی سخت‌تر است و فرایند درمان هم طولانی‌تر خواهد شد.

ارتودنسی سرامیکی

از دیگر انواع ارتودنسی ثابت می‌توان به ارتودنسی سرامیکی اشاره کرد که در آن براکت‌ها به جای فلز، از جنس سرامیک ساخته شده‌اند و همرنگ دندان‌ها هستند. همچنین در ارتودنسی سرامیکی سیم‌های ارتودنسی نیز بی رنگ کار می‌شوند تا ارتودنسی طبیعی‌ترین حالت خود را داشته باشد و به آسانی دیده نشود. البته برای استفاده از این ارتودنسی ثابت باید نکات بهداشتی را به خوبی رعایت کنید؛ چراکه خوردن غذاها و نوشیدنی‌های رنگی می‌توان رنگ براکت‌های سرامیکی را تغییر دهد.

مراحل ارتودنسی ثابت: از اولین دیدار تا لبخند نهایی

انجام ارتودنسی ثابت مراحل مختلفی دارد که از اولین مراجعه شما به دندانپزشک تا درمان‌های پس از ارتودنسی را شامل می‌شود. به طور کلی مراحل ارتودنسی ثابت را می‌توان به شیوه زیر معرفی کرد:

  • ابتدا پزشک معاینات اولیه را انجام می‌دهد و وضعیت دندان‌های شما را بررسی می‌کند. دریافت مشاوره دندانپزشکی انلاین هم مرحله ابتدایی شما پس از تصمیم‌گیری برای ارتودنسی دندان است.
  • در ادامه عکس‌برداری رادیوگرافی از دندان‌های شما انجام می‌شود و در صورت نیاز دندان‌های اضافی را می‌کشند تا فضای مناسب به وجود آید.
  • دندانپزشک در این مرحله از فک و دندان‌ها قالب‌گیری می‌کند تا قالب ارتودنسی ثابت به دست آید.
  • طرح درمان اختصاصی برای دندان‌های شما و اجرای ارتودنسی توسط دندانپزشک مشخص می‌شود.
  • براکت‌های ارتودنسی را روی دندان می‌چسبانند که فرایند باندینگ نام دارد و سپس سیم به براکت‌ها متصل می‌شود. در صورت نیاز و به تشخیص پزشک، ممکن است کش ارتودنسی را هم بین فک بالا و پایین اتصال دهند.
  • در نهایت پس از پایان مراحل ارتودنسی ثابت، باید اصلاحات لازم روی وضعیت ارتودنسی انجام شود.
  • در طول دوره درمان باید به صورت منظم به دندانپزشک مراجعه کنید و تحت نظر باشید تا هر بار وضعیت دندان و ارتودنسی و روند درمان شما بررسی و اصلاح شود.
  • در نهایت دندانپزشک براکت‌های ارتودنسی را جدا می‌کند و آن‌ها را از دهان بیرون می‌آورد.
  • در انتها ریتینر ارتودنسی ثابت پشت دندان‌ها قرار می‌گیرد که نوعی نگهدارنده است تا موقعیت جدید دندان‌های شما حفظ شود و به شکل نامنظم قبلی خود باز نگردند.

 

برای ارتودنسی ثابت نیاز به راهنمایی دارید؟
کافی است از مشاوران میخک بپرسید!

مراقبت از لبخند در دوران ارتودنسی ثابت: راهنمای جامع

توجه به مراقبت‌های لازم پس از انجام ارتودنسی ثابت اهمیت زیادی دارد تا خود دندان‌ها، براکت و سیم ارتودنسی سالم بمانند و دچار آسیب نشوند. این نکات مراقبتی درباره ارتودنسی ثابت را می‌توان به شیوه زیر معرفی کرد:

  • روزی سه بار مسواک بزنید و با نخ دندان مخصوص ارتودنسی، فواصل بین دندان‌های خود را تمیز کنید.
  • خوردن مواد غذایی چسبنده ممنوع است؛ چراکه به براکت‌ها و سیم ارتودنسی می‌چسبند.
  • غذاهای بیش از حد سفت نخورید تا احتمال آسیب به براکت‌ها و شکستن آن‌ها کاهش یابد.
  • در هنگام ورزش از گارد مخصوص دندان استفاده کنید تا ضربه به ارتودنسی و دندان شما وارد نشود.
  • به صورت دوره‌ای و منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا وضعیت دندان‌ها و ارتودنسی ثابت بررسی شوند.

تغذیه مناسب در ارتودنسی ثابت: چه بخوریم، چه نخوریم؟

بایدها و نبایدهای رژیم غذایی شما از دیگر نکات مهم برای مراقبت از براکت‌ها و سیم ارتودنسی ثابت است. در لیست زیر، مواد غذایی مناسب و ممنوع پس از انجام ارتودنسی دندان معرفی شده‌اند تا اطلاعات بیشتری درباره آن‌ها به دست آورید:

  • مواد غذایی مناسب برای ارتودنسی ثابت: سوپ، اسموتی، پوره سیب زمینی، تخم مرغ هم‌زده، ماکارونی پخته شده نرم، ماست، نان تست نرم، ماهی سالمون، سبزیجات پخته و نرم و میوه‌های نرم (مانند موز، هلو، خربزه و…)
  • مواد غذایی ممنوع برای ارتودنسی ثابت: سیب زمینی سرخ شده و ترد، چیپس، جویدن یخ، لبه‌های سفت پیتزا، مغزها (مانند گردو، بادام و…)، پاپ کورن، تافی و آدامس، آب نبات‌های سفت و مکیدن پرتقال و لیمو

چگونه در دوران ارتودنسی ثابت دندان‌هایمان را به بهترین شکل مسواک بزنیم؟

اگر ارتودنسی ثابت در دهان دارید، باید با دقت بیشتری مسواک بزنید تا علاوه بر دندان‌ها، بخش‌های مختلف ارتودنسی هم به خوبی تمیز شوند. ابتدا یک مسواک نرم و مناسب و خمیر دندان حاوی فلوراید تهیه کنید. برای مسواک کشیدن نیز باید مسواک را با زاویه ۴۵ درجه نسبت به لثه بگیرید و دندان را به همراه براکت و سیم‌های ارتودنسی به خوبی مسواک بزنید. همچنین هر دندان را باید به مدت ۱۰ ثانیه و با حرکات دایره‌وار تمیز کنید. در نهایت برای تمیز کردن فواصل بین دندان‌های خود نیز باید به سراغ مسواک‌های بین دندانی و نخ دندان‌های مخصوص ارتودنسی بروید.

عوارض ارتودنسی ثابت: آنچه بیماران معمولاً تجربه می‌کنند!

اغلب افراد این سوال همیشگی را مطرح می‌کنند که عوارض ارتودنسی ثابت چیست؟ ارتودنسی ثابت را می‌توان یکی از درمان‌های کم خطر در دندانپزشکی معرفی کرد که عوارض چندانی ندارد و اغلب این عوارض در صورت بی توجهی نسبت به بهداشت دهان و دندان اتفاق می‌افتند. حال از جمله این عوارض ارتودنسی ثابت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اگر نکات مراقبتی و بهداشتی را به خوبی رعایت نکنید، احتمال پوسیدگی دندان، لکه دار شدن دندان و عفونت لثه پس از انجام ارتودنسی ثابت افزایش می‌یابد.
  • اگر براکت یا سیم ارتودنسی در دهان بشکنند، به بافت‌های نرم دندان آسیب می‌رسد.
  • اگر از براکت‌های فلزی استفاده کنید، در طول درمان، براکت‌ها قابل مشاهده هستند و ظاهر زیبایی ندارند که البته استفاده از براکت‌های سرامیکی این مشکل را از بین می‌برد.
  • تمیز کردن دندان‌ها با وجود ارتودنسی ثابت سخت‌تر می‌شود و معمولا دندان‌ها جرم می‌گیرند. به همین دلیل بسیاری از افراد پس از پایان درمان ارتودنسی، دندان‌های خود را جرم‌گیری می‌کنند.

جمع بندی: لبخندی ماندگار، هدیه ارتودنسی ثابت به شما

ارتودنسی ثابت یک روش درمان اصولی، مناسب و دائمی برای اصلاح مشکلات و ناهنجاری‌های دندان است که باید توسط دندانپزشک متخصص انجام شود. همان‌طور که گفته شد، قیمت ارتودنسی ثابت هم با توجه به نوع ارتودنسی، وضعیت دندان‌ها و تخصص پزشک متفاوت است. دندانپزشکی میخک هم با بهره‌مندی از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها و متدها و با حضور برترین متخصصان ارتودنسی، بهترین خدمات ارتودنسی ثابت را ارائه می‌دهد تا شما لبخندی زیبا و دندان‌های مرتب داشته باشد.

برای ارتودنسی ثابت دندان‌هایتان نیاز به راهنمایی دارید؟

شما می‌توانید پاسخ همه سئوالات خود را به صورت مستقیم با متخصص ارتودنسی از میخک بپرسید!

نمونه کار ارتودنسی ثابت دندان میخک

سوالات متداول ارتودنسی ثابت

از جمله عوامل موثر بر قیمت ارتودنسی ثابت می‌توان به نوع ناهنجاری‌ها، شیوه درمان ارتودنسی، تخصص دندانپزشک و مدل بریس نصب‌شده اشاره کرد و در واقع هزینه ارتودنسی ثابت برای هر فرد متفاوت است.

 

از سنین ۱۱ تا ۱۲ سالگی می‌توان از ارتودنسی ثابت استفاده کرد. همچنین این روش هیچ محدودیت سنی ندارد و تمامی افراد می‌توانند روش ارتودنسی ثابت را مورد استفاده قرار دهند؛ اما اثربخشی آن در سنین کودکی و نوجوانی بیشتر است.

در روزهای ابتدایی پس از قرارگیری براکت‌ها و سیم ارتودنسی در دهان و به ویژه در هنگام غذا خوردن و صحبت کردن، کمی احساس ناخوشایند و درد را تجربه می‌کنید که موقتی است. در طی معاینات بعدی، دندانپزشک سیم ارتودنسی را محکم‌تر می‌کند که این مرحله بیشترین میزان درد را دارد. البته جای نگرانی نیست و این درد تسکین پیدا می‌کند که می‌توانید از داروهای مسکن هم استفاده کنید.

خیر اگر ارتودنسی به صورت اصولی و توسط متخصص انجام شود، هیچ آسیبی سلامت دندان‌ها را تهدید نمی‌کند و دندان‌ها ضعیف نمی‌شوند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها