جراحی دندان
آنچه که جراحی دندان میخک به شما ارائه میکند:
- پرداخت اقساطی هزینه و قیمت جراحی دندان
- جدیدترین متدهای جراحی دندان
- استفاده از بهترین دندانپزشکان و جراحان
- ضمانت 100 درصد کیفیت
برای دریافت مشاوره رایگان برای جراحی دندان، همین الان درخواست خود را ثبت کنید.
زمانی که صحبت از جراحی دندان به میان میآید، به طیف وسیعی از جراحیهای دندانپزشکی اشاره دارد که بر روی دندانها، ریشه دندان، لثه یا فک انجام میشوند. با وجود تفاوتهای موجود، هدف تمامی این جراحیهای دندان، اصلاح مشکلات و ناهنجاریها و زیبایی دندانها است. قیمت جراحی دندان نیز تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند نوع جراحی، پیچیدگی جراحی، زمان، تخصص دندانپزشک و… قرار دارد. اما جراحی دندان چیست و انواع جراحی دندان با چه هدفی انجام میشوند؟
جراحی دندان چیست؟
جراحی دندان یکی از شاخههای تخصصی علم دندانپزشکی است که برای درمان مشکلات پیچیده دهان و دندان به کار میرود. برخلاف درمانهای سطحی، جراحیهای دندان اغلب به مداخله در لثه یا استخوان فک نیاز دارند و معمولا با بیحسی موضعی یا در بعضی موارد، با بیهوشی انجام میشوند. این جراحیها بر حفظ سلامت بلندمدت دهان و دندان و بازگرداندن عملکرد و زیبایی طبیعی دندانها تاثیرگذار هستند و روی دندان، لثه و استخوان فک صورت میگیرند. شما زمانی به جراحی دندان نیاز پیدا میکنید که با مشکلاتی مانند کیست دندان، مشکلات ریشه، دندان عقل نهفته و… روبهرو شوید یا به زیباتر کردن لبخند خود فکر بکنید.
چرا به جراحی دندان نیاز داریم؟
شما به دلایل مختلفی به جراحی دندان نیاز دارید که این نیاز به صورت رفع مشکلات یا بهبود زیبایی است. از جمله دلایل و ضرورتهای جراحی دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد که تشخیص نیاز به جراحی دندانها باید توسط دندانپزشک انجام شود:
- نهفتگی دندان عقل: زمانی که دندان عقل به درستی رشد نمیکند یا فضای کافی برای رویش آن وجود ندارد.
- عفونتهای شدید یا کیستهای فکی: در مواردی که درمانهای غیرجراحی پاسخگو نیستند.
- شکستگی دندان: به ویژه در شرایطی که شکستگی به ریشه یا ساختار داخلی دندان رسیده باشد.
- آمادهسازی برای ایمپلنت یا پروتز: این جراحیها به صورت جراحی پیوند استخوان یا اصلاح فرم فک هستند.
- جراحیهای زیبایی لثه یا دندان: جراحیهایی که برای بهبود فرم لبخند و تنظیم خط لثه انجام میشوند.
- تودهها یا ضایعات دهانی: مثل فیبروما یا سایر بافتهای غیرطبیعی که باید برداشته شوند.
قیمت جراحی دندان و بررسی عوامل موثر بر آن
برای قیمت جراحی دندان نمیتوان نرخ ثابت و دقیقی را معرفی کرد و در واقع این قیمت برای هر فرد متفاوت است. از جمله عوامل موثر بر قیمت جراحی دندان هم میتوان به نوع جراحی، پیچیدگی و زمان جراحی، تخصص دندانپزشک، موقعیت مطب دندانپزشکی و تجهیزات و فناوریهای مورد استفاده اشاره کرد. همچنین بخشی از هزینههای جراحی مربوط به درمانهای جانبی مانند تصویربرداری و داروها است که باید پرداخت شوند. در هر حال هزینه جراحی دندان بر اساس تعرفه دندانپزشکی ۱۴۰۴ را میتوان مطابق جدول زیر معرفی کرد:
جراحی دندان | قیمت (تومان) |
---|---|
جراحی دندان یا ریشه در نسج نرم | از 3,000,000 |
جراحی دندان یا ریشه در نسج سخت | از 4,000,000 |
جراحی عقل در نسج سخت (با تراش و کنار عصب) | از 6,000,000 |
جراحی دندان | قیمت (تومان) | خارج کردن دندان نیش نهفته | از 3,000,000 |
---|---|
باز کردن آبسه داخل دهان | از 1,000,000 |
اکسپوز کردن دندان | از 2,000,000 |
درمان درای ساکت هر جلسه | از 1,000,000 |
فرنکتومی | 3,500,000 |
بخیه هر ناحیه | 1,000,000 |
پرداخت اقساطی هزینه و قیمت جراحی دندان
دندانپزشکی قسطی میخک شرایط ویژهای را فراهم کرده است تا از طریق آن، قیمت جراحی دندان را به صورت اقساطی پرداخت کنید و دیگر نگرانی درباره هزینهها نداشته باشید.
- میخک: یکی از روشهای پرداخت اقساطی توسط خود دندانپزشکی میخک ارائه میشود که هیچ سقف و محدودیتی ندارد. در این روش شما میتوانید خدمات مختلف دندانپزشکی مانند جراحی دندان را انجام دهید و هزینه آن را در اقساط تا ۳۰ ماه بپردازید. ضمانت این روش اقساطی، ارائه چک صیادی است و پیش پرداخت هم به صورت منعطف از شما دریافت میشود.
- اسنپ: در دندانپزشکی میخک، امکان پرداخت اقساطی با اسنپ هم وجود دارد که میتواند به صورت اعتبار اسنپ و اعتبار بانکی اسنپ باشد. سقف پرداخت اقساطی با اسنپ پی، ۷۰ میلیون تومان است و بازپرداخت اقساط تا ۲۴ ماه متغیر خواهد بود. مزیت این روش را میتوان عدم نیاز به پیش پرداخت دانست و تنها یک برگ چک صیادی، ضمانت شما محسوب میشود.
- دیجی پی: در این روش امکان دریافت اعتبار تا 100 میلیون تومان و انجام درمان تا این مبلغ فراهم است. در این روش پرداخت 12 تا 18 ماهه است و نیاز به یک برگ چک صیادی دارید.
مشتریان در مورد جراحی دندان میخک چه میگویند؟
انواع جراحی دندان: از خارج کردن دندان تا سینوس
اکنون این سوال مهم مطرح میشود که انواع جراحی دندان چیست؟ همانطور که گفته شد، جراحیهای دندان انواع مختلفی دارند که در ادامه این بخش نیز مهمترین انواع جراحی دندان معرفی شدهاند.
جراحی دندان عقل نهفته
زمانی که دندان عقل به صورت کامل از لثه خارج نشود یا به صورت افقی و مورب رشد کند، جراحی دندان عقل ضروری خواهد بود. در این روش، بافت لثه و گاهی بخشی از استخوان فک برداشته میشود تا امکان دسترسی و خارج کردن دندان به وجود آید. این جراحی معمولا با بیحسی موضعی است و یکی از رایجترین انواع جراحی دندان به شمار میآید.
جراحی ریشه (آپیکوکتومی)
در مواردی که عفونت به ریشه دندان گسترش یابد و درمان ریشه کافی نباشد، جراحی ریشه انجام میشود. در طی این جراحی، دندانپزشک بافت عفونی را از نوک ریشه دندان پاکسازی کرده و سپس انتهای ریشه را برش میزند. این نوع جراحی به دقت بالایی نیاز دارد و اغلب با استفاده از میکروسکوپ جراحی انجام میگیرد تا دقیقترین حالت باشد.
جراحی افزایش طول تاج دندان
اگر سطح قابل مشاهده دندان برای ترمیم یا قرار دادن روکش کافی نباشد، بخشی از لثه یا استخوان اطراف آن را برش میزنند تا طول تاج دندان افزایش یابد. جراحی افزایش طول تاج از جمله انواع جراحی دندان با جنبه درمانی و زیبایی است و به بازسازی هماهنگ خط لثه نیز کمک میکند. در پایان جراحی، دندان نمایانتر و قابل ترمیم است و میتوان به سراغ درمانهای دیگر مانند روکش کردن دندان رفت.
جراحی پیوند لثه
این جراحی در افراد مبتلا به تحلیل لثه انجام میشود که در طی آن، بخشی از لثه از ناحیهای دیگر از دهان (مانند کام) برداشته شده و به محل آسیب دیده پیوند زده میشود. این روش علاوه بر حفاظت از ریشه دندان، به بازگرداندن زیبایی طبیعی لثه نیز کمک میکند. همچنین پیوند لثه مانع از حساسیتهای دندانی و پوسیدگیهای آینده میشود.
جراحی پیوند استخوان فک
پیوند استخوان (Bone Grafting) برای افرادی انجام میشود که به دلیل تحلیل استخوان فک، امکان کاشت ایمپلنت را ندارند. در این روش، مواد استخوانی طبیعی یا مصنوعی در محل مورد نظر قرار میگیرند تا حجم و تراکم استخوان افزایش یابد. جراحی پیوند استخوان را میتوان مبنای کاشت ایمپلنتهای موفق در ادامه روند درمان دانست که برای برخی افراد ضروری است.
جراحی لیفت سینوس
از دیگر انواع جراحی دندان میتوان به لیفت سینوس (Sinus Lift) اشاره کرد. در فک بالا و نزدیکی سینوسها، گاهی استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت وجود ندارد. جراحی لیفت سینوس با هدف بالا بردن غشای سینوس و افزودن استخوان به ناحیه فک انجام میشود. این جراحی فضای لازم برای قرارگیری پایدار ایمپلنت را مهیا میسازد و از جمله جراحیهای حساس در ناحیه فک فوقانی است.
کاشت ایمپلنت دندانی
یکی از پیشرفتهترین روشهای جایگزینی دندانهای از دست رفته، کاشت پایه فلزی در استخوان فک است که این پایه معمولا از جنس تیتانیومی ساخته میشود. پایه ایمپلنت دندان چند ماه پس از قرارگیری در فک، به استخوان جوش میخورد و سپس تاج دندان را روی آن قرار میدهند. این روش دوام بالا، عملکرد مشابه دندان طبیعی و ظاهر زیبای دارد که آن را به انتخابی مناسب برای جایگزینی دندانهای طبیعی تبدیل میکند.
جراحی دندان شکسته
اگر بخشی از دندان زیر لثه یا داخل استخوان فک شکسته باشد، جراحی دندان شکسته برای خارج کردن یا ترمیم آن لازم است. در این روش با برش لثه و گاهی تراش استخوانهای اطراف، دندان را به صورت کامل یا قطعه قطعه خارج میکنند. جراحی دندانهای شکسته به دقت بالایی نیاز دارد تا آسیبی به بافتهای اطراف وارد نشود.
جراحی کیست دندان
در فهرست انواع جراحی دندان به جراحی کیست دندان میرسیم که در صورت رشد کیست، انجام آن ضروری است. کیستهای دندانی معمولا در اطراف ریشههای عفونی یا دندانهای نهفته شکل میگیرند و رشد آنها میتواند موجب آسیب به استخوان فک شود. در طی این جراحی، کیست همراه با بافت اطراف آن کاملا برداشته میشود و سپس ناحیه را ضدعفونی میکنند و بخیه میزنند. مراقبتها و معاینههای دندانپزشک پس از جراحی کیست دندان اهمیت زیادی دارد تا از عود کردن کیست جلوگیری شود.
جراحی زیبایی دندان
جراحیهای زیبایی در حوزه دندانپزشکی شامل فرمدهی لثهها، اصلاح خط لثه، افزایش طول دندانها یا حتی کوچکسازی آنها برای بهبود تناسب لبخند است. این روشها با هدف ارتقا زیبایی لبخند، افزایش اعتماد به نفس و هماهنگی بهتر بین دندانها و صورت انجام میشوند. نتیجه جراحی زیبایی دندان تا حد زیادی به مهارت هنرمندانه دندانپزشک نیز وابسته است.
آیا جراحی دندان دردناک است؟
اولین گام پیش از انجام انواع جراحی دندانپزشکی را میتوان انجام بیحسی موضعی یا در صورت نیاز، بیهوشی عمومی دانست و به همین دلیل شما در طی جراحی هیچ دردی را احساس نمیکنید. با این وجود پس از جراحی و با از بین رفتن اثر داروی بیحسی، معمولا درد خفیف تا متوسطی در ناحیه جراحی ایجاد میشود. البته این درد کاملا طبیعی است و بخشی از روند بهبودی به شمار میآید. برای کاهش احساس درد پس از جراحی هم باید نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
- داروهای مسکن، ضدالتهاب و آنتی بیوتیکهای تجویز شده توسط دندانپزشک را به طور منظم مصرف کنید.
- در ۲۴ ساعت اول پس از جراحی، روی گونه خود در محل جراحی کمپرس یخ بگذارید تا تورم کاهش یابد.
- استراحت کافی و پرهیز از فعالیتهای شدید فیزیکی هم در کاهش درد پس از جراحی نقش دارد.
- مصرف غذاهای نرم و ولرم مانع تحریک ناحیه جراحی میشوند و درد را کاهش میدهند.
- ۲۴ ساعت پس از جراحی، دهان را با محلول آب نمک رقیق شستوشوی ملایم دهید تا از عفونت جلوگیری شود.
برای جراحی دندانهایتان نیاز به راهنمایی دارید؟
شما میتوانید پاسخ همه سئوالات خود را به صورت مستقیم با دندانپزشکان از میخک بپرسید!
نکات مهم قبل از جراحی دندان
پیش از جراحی دندان شما ابتدا باید یک جلسه مشاوره با دندانپزشک خود داشته باشید که در طی این جلسه، دندانپزشک از سلامت عمومی و دیگر داروهای مصرفی شما آگاه میشود. سپس دندانپزشک توصیهها و نکات لازم پیش از جراحی را به اطلاع شما میرساند که از جمله این نکات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اگر جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام میشود، باید حداقل ۶ تا ۸ ساعت پیش از عمل چیزی نخورید یا ننوشید.
- برخی دندانپزشکان برای جلوگیری از عفونت یا کنترل التهاب، مصرف آنتیبیوتیک یا داروهای خاصی را پیش از جراحی تجویز میکنند که مصرف به موقع این داروها اهمیت زیادی دارد.
- روز جراحی باید یک همراه داشته باشید تا در کنار شما باشد و شما را پس از جراحی به منزل برساند.
- در روز جراحی از لباسهای گشاد، بدون یقه و بدون لوازم فلزی استفاده کنید. صورت شما نیز باید بدون آرایش، کرم یا رژ لب باشد تا روند ضدعفونی کردن بدون مشکل انجام شود.
- شب قبل از جراحی، خواب شبانه کافی و حفظ آرامش روانی اهمیت زیادی دارد و بر کنترل اضطراب و تسهیل فرایند بیحسی و بهبودی پس از عمل تاثیر میگذارد.
مراقبتهای بعد از جراحی دندان
اما مراقبتهای پس از جراحی دندان چگونه است؟ بعد از جراحی باید نکات مختلفی را مدنظر قرار دهید و دقت زیادی داشته باشد. توجه به نکات مراقبتی، از عفونت و مشکلات بعدی جلوگیری میکند و سرعت روند بهبودی را افزایش میدهد. حال از جمله این نکات و مراقبتهای پس از جراحی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- در چند روز پس از جراحی، از فعالیتهای سنگین، خم شدن یا ورزش خودداری کنید. استراحت و آرامش به بدن فرصت ترمیم میدهد و مانع از خونریزی مجدد میشود.
- ۲۴ ساعت بعد از جراحی و در فواصل منظم (هر ۲۰ دقیقه یکبار) از کمپرس یخ روی گونه در محل جراحی استفاده کنید تا تورم، التهاب و درد کاهش یابد.
- داروهای ضد درد، آنتیبیوتیکها یا ضد التهابها را مطابق دستور پزشک مصرف کنید و هرگونه خوددرمانی یا مصرف بیمورد دارو کاملا ممنوع است.
- برای جلوگیری از خارج شدن لخته خون، از شستوشوی پر فشار دهان خودداری کنید. پس از ۲۴ ساعت نیز محلول رقیق آب نمک را برای شستوشو مورد استفاده قرار دهید.
- مصرف دخانیات و الکل پس از جراحی ممنوع است؛ چراکه روند بهبود را مختل میکنند و خطر عفونت و تاخیر در تشکیل لخته خون را افزایش میدهند.
- دستکاری محل جراحی با زبان یا انگشت باعث تحریک بافتها و احتمال ورود آلودگی به زخم میشود و کاملا ممنوع است.
- غذاهای پوره شده، ماست، سوپ ولرم یا بستنی را میتوان رژیم غذایی مناسب پس از جراحی دندان دانست و باید از مصرف غذاهای داغ، سفت یا ترد پرهیز کنید.
- در ۲۴ ساعت ابتدایی پس از جراحی، مسواک زدن ممنوع است. پس از این مدت نیز بقیه دندانها باید با مسواک نرم تمیز شوند؛ اما ناحیه جراحی باید تا چند روز بدون تماس مستقیم باقی بماند.
مراحل جراحی دندانپزشکی: جراحی دندان چگونه است؟
اکنون به این سوال میرسیم که مراحل جراحی دندان چیست؟ انواع جراحیهای دندان در مراحل مختلفی انجام میشوند که از اولین مشاوره تا مراقبتهای پس از جراحی ادامه دارد. حال مراحل انواع جراحی دندانپزشکی را میتوان به شیوه زیر معرفی کرد:
- مشاوره و معاینه اولیه: ابتدا دندانپزشک وضعیت دندان، فک و لثه شما را بررسی میکند و مشاورههای اولیه را ارائه میدهد. شما نیز میتوانید سوالات خود را مطرح کنید و پاسخ آنها را دریابید.
- تصویربرداری: برای بررسی دقیقتر وضعیت دندان و امکان مشاهده ریشه آن، از تصاویر اشعه ایکس یا سیتیاسکن استفاده میشود و سپس نوع جراحی و مراحل آن تعیین میگردد.
- بیحسی و آمادهسازی پیش از جراحی: ابتدا محیط دهان را با دهانشویههای آنتیباکتریال تمیز میکنند و سپس بیحسی موضعی یا در صورت نیاز، بیهوشی عمومی انجام میشود.
- ایجاد دسترسی به ناحیه جراحی: در بعضی از انواع جراحی دندان، بافت لثه و در صورت نیاز استخوان اطراف دندان را برش میزنند تا دندانپزشک به ناحیه موردنظر جراحی دسترسی پیدا کند.
- ترمیم یا برداشتن دندان: در این مرحله با توجه به نوع جراحی، دندان ترمیم میشود که میتواند به صورت ریشهدرمانی یا درمان کیست باشد. البته در بعضی از انواع جراحی مانند دندان عقل، دندان را بیرون میآورند.
- ضدعفونی و بخیه زدن: در ادامه، محیط دهان را از مواد، بافتهای باقی مانده و عفونت پاکسازی و ضدعفونی میکنند. در نهایت نیز در صورت لزوم، محل جراحی را بخیه میزنند تا جراحی به پایان برسد.
- کنترل خونریزی: برای کنترل خونریزی، دندانپزشک یک گاز استریل در محل جراحی قرار میدهد و از شما میخواهد تا زمان تشکیل لخته خون، گاز استریل را از روی زخم برندارید.
چگونه بهترین دندانپزشک را برای جراحی دندان پیدا کنیم؟
انواع جراحی دندانپزشکی تفاوتهای زیادی دارند؛ اما نکته مهم و مشابه برای انجام آنها، انتخاب یک دندانپزشک متخصص و ماهر است. کلیه جراحیهای دندان باید توسط متخصص و جراح دندانپزشکی در همان زمینه انجام شود و بعضی تخصصها جزئیتر هستند. مثلا جراحی ایمپلنت باید توسط متخصص ایمپلنتهای دندانی یا جراحی فک توسط متخصص فک و صورت انجام شود تا پس از جراحی، بهترین نتیجه به دست آید. در دندانپزشکی میخک نیز انواع جراحی دندان توسط دندانپزشک متخصص در همان حوزه صورت میگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، شما میتوانید از مشاوره رایگان دندانپزشکی در واتساپ یا وبسایت میخک استفاده کنید.
هزینه جراحی دندان: چه عواملی بر هزینه تأثیر میگذارند؟
عوامل مختلفی هزینه جراحی دندان را تحت تاثیر قرار میدهند و در واقع برای آن نمیتوان قیمت ثابتی را در نظر گرفت. نوع جراحی مهمترین عامل موثر بر قیمت است که پیچیدگیها، شیوه جراحی، زمان جراحی و تخصص موردنیاز دندانپزشک، قیمت جراحی را تعیین میکنند. از دیگر عوامل موثر بر هزینه جراحی دندان هم میتوان به نوع بیحسی یا بیهوشی، هزینه درمانهای جانبی و هزینه داروها اشاره کرد. همچنین موقعیت جغرافیایی مطب یا کلینیک دندانپزشکی نیز بر قیمت جراحی دندان تاثیر میگذارد.
جراحی دندان توسط دندانپزشک متخصص
جراحی دندان، به ویژه در موارد پیچیده مانند کشیدن دندان عقل نهفته، تخلیه کیست یا درمان ریشههای شکسته، نیازمند مهارت و دانش تخصصی است و باید توسط دندانپزشکان جراح یا متخصص جراحی فک و صورت انجام شوند. این متخصصان با بهرهگیری از تجهیزات دقیق، دانش بهروز و تجربه بالینی، روند جراحی را ایمنتر و با کمترین آسیب به بافتهای اطراف به انجام میرسانند و احتمال بروز عوارض پس از جراحی نیز کاهش مییابد. انتخاب دندانپزشک متخصص برای انجام جراحیهای دندان، نه تنها ضامن کیفیت درمان است، بلکه در تسریع روند بهبودی و رضایت بیمار نیز نقش مهمی دارد.
چه زمانی باید جراحی دندان را انجام دهیم؟
به طور کلی پس از بررسی بالینی، تصویربرداری تشخیصی و علائم بیمار، برای انجام جراحی دندانپزشکی تصمیمگیری میشود. اما نشانهها و علائم لزوم جراحی دندان چیست؟ از جمله مهمترین نشانهها برای انجام جراحیهای دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دندان عقل نهفته یا نیمه نهفته که خارج کردن آن ضروری است.
- درد مزمن یا التهاب لثه در ناحیهای خاص که مشکلی جدی مانند کیست و آبسه را نشان میدهد.
- شکستگی دندان در زیر خط لثه که جرحی باید جهت خارجسازی باقی مانده ریشه انجام شود.
- وجود کیست یا تومور فکی به صورت تودههای پاتولوژیک در استخوان فک یا اطراف دندان که باید خارج شوند.
- ناکافی بودن درمانهای معمول ریشه یا لثه که مرحله بعدی درمان آنها، جراحی است.
- آمادگی برای پروتز یا ایمپلنت هم به بعضی جراحیهای اولیه مانند پیوند استخوان نیاز دارد.
سوالات متداول :
پس از جراحی دندان، تورم را تجربه خواهید کرد که پس از گذشت دو الی سه روز کمتر خواهد شد و طی ده روز به طور کامل برطرف میشود. به خاطر داشته باشید پس از جراحی دندانهای نهفته ممکن است بیرون ناحیه جراحی شده (روی پوست) کبودی ایجاد شود که به مرور از بین میرود.
پس از جراحی دندان از نی، سیگار، پیپ استفاده نکنید، زیرا به ناحیه جراحیشده فشار وارد میشود و باعث خونریزی دوباره میشود و از طرفی سیگار کشیدن باعث عفونت میشود.
پس از جراحی دندان، از غذاها و مایعات نرم و خنک استفاده کنید و برای جویدن غذا از طرف مخالف ناحیه جراحی شده کمک بگیرید.
به طور معمول، کشیدن بخیه جراحی دندان هفت الی ده روز پس از جراحی، با توجه به دستور دندانپزشک شما، متفاوت خواهدبود.
پس از جراحی دندان، از تماس مسواک با محل جراحیشده خودداری کنید، همچنین یک روز پس از جراحی، شستوشوی دهان خود را با آب نمک و سپس دهانشویه آغاز کنید.
از جمله انواع جراحی دندان میتوان به جراحی دندان عقل، جراحی ریشه، جراحی افزایش طول تاج دندان، جراحی پیوند لثه، جراحی پیوند استخوان فک، جراحی لیفت سینوس، جراحی کاشت ایمپلنت دندان، جراحی دندان شکسته، جراحی کیست دندان و جراحیهای زیبایی دندان اشاره کرد.
به طور کلی درد و ناراحتی پس از جراحی دندان، طبیعی است که این درد با مصرف داروهای مسکن کاهش مییابد و پس از چند روز رفته رفته از بین میرود. با این وجود درد شدید و ادامهدار که با علائمی مانند تب و بیحالی همراه شود، اصلا نشانه عادی و طبیعی نیست و حتما باید به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
زمان لازم برای انواع جراحی دندان متفاوت است؛ اما این زمان را میتوان بین ۱۵ تا ۹۰ دقیقه در نظر گرفت. مثلا کشیدن دندان ساده، به زمان کوتاهتری نیاز دارد؛ در حالی که برای جراحی کیست دندان، زمانی طولانی حتی تا ۹۰ دقیقه سپری میشود.
دندانپزشک پس از جراحی دندان، داروهای مسکن و آنتی بیوتیک را تجویز میکند که مصرف این داروها برای کاهش درد و جلوگیری از عفونت، بسیار ضروری است تا دچار عوارض پس از جراحی نشوید.
